Stekt salt sill med löksås

Hemma hos oss är det min sambo som brukar fixa den här maträtten. Han kan det här med att steka sill!

Det här behöver du till 3-4 portioner:
1 pkt djupfryst salt sill
Ströbröd
2½ dl matlagningsgrädde
1 gul lök

 Så här gör du:
Tina de frysta filéerna och låt rinna av. Skala och skiva löken. Stek löken tills den blivit mjuk och ta sen upp den från pannan. Vänd filéerna i strömjöl. Stek filéerna ett par minuter på varje sida. Lägg i löken och häll på grädden. Låt småputtra en liten stund.

Serveras med kokt potatis och hårt bröd.

stekt_salt_sill.jpg

Om Nouvelle

Nouvelle är... - Kvinna - Född 1973 - Sambo med T - Mamma till E - Boendes i ett parhus - Hundägare - Förälskad i sitt fritidshus
Det här inlägget postades i Recept - Fisk & Skaldjur. Bokmärk permalänken.

Kommentera