Senapsfisk med purjo

Det här behöver du till 4 portioner:
600-800 gr torskfiléer
4 tsk bordsmargarin
2 msk osötad senap
2 dl finstrimlad purjolök
Salt

Så här gör du:
Sätt ugnen på 225°. Tina torskfiléerna om de är frysta. Smörj en ugnssäker form med hälften av margarinet och lägg i fiskfiléerna. Salta, bred på senapen och strö över purjolöken. Täck formen med aluminiumfolie och koka fisken i ugnen tills fiskköttet blivit vitt och fast, ca 20 min.

Servera fisken med citronskivor, kokt potatis och kokta grönsaker t ex haricots verts.

Om Nouvelle

Nouvelle är... - Kvinna - Född 1973 - Sambo med T - Mamma till E - Boendes i ett parhus - Hundägare - Förälskad i sitt fritidshus
Det här inlägget postades i Recept - Fisk & Skaldjur. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *