Apelsin- och rosmarinlax

Det här middagstipset har jag fått av Sara. Tack så jättemycket!

Det här behöver du till 4 portioner:
500 g lax i fyra portionsbitar (13 points)
1 förpackning Kelda laga lätt eller Milda Mini-mat (5 points)
1 msk koncentrerad apelsinjuice (½ pressad apelsin för mildare smak (0 points, går som smaksättare)
½ msk rosmarin (0 points)
Salt (0 points)
Peppar (0 points)

Per portion: 4,5 points. Sen tillkommer points för riset!

Så här gör du:
Lägg laxen i en ugnsform. Salta och peppra. Strö över rosmarinen sÃ¥ att det hamnar lite pÃ¥ laxen och resten i sÃ¥sen. Häll över ”grädde” och apelsinjuice. (Vispa runt lite med en gaffel sÃ¥ att juicen blandas, det blir lite mysko annars). Ställ i ugnen, 225° i 15 minuter. Klart! Servera med ris. 

Om Nouvelle

Nouvelle är... - Kvinna - Född 1973 - Sambo med T - Mamma till E - Boendes i ett parhus - Hundägare - Förälskad i sitt fritidshus
Det här inlägget postades i Recept - Fisk & Skaldjur. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *