Helt klart en ny favorit! Ja om man gillar stark mexikansk mat vill säga!Â
Det här behöver du till 4 portioner:
4 kycklingfiléer á ca 120 gr
1 stor gul lök
1½ paprika, jag föredrar gul eller röd
1 msk vetemjöl
1 dl vatten
1 dl matlagningsgrädde
Ca 200 gr (5 dl) riven ost (gärna den mexikanska man kan köpa färdigriven)
1 pkt tortilla bröd
1 påse Fajitamix
1 burk Garlic Salsa Medium
Så här gör du:
Skär ner kycklingfiléerna i små bitar, skala och hacka löken samt skär paprikan i små bitar. Bryn sedan kyckling, lök och paprika i lite matfett. Strö över mjöl och kryddmix. Späd med vatten, grädde och salsa och låt koka ca 5-10 minuter. Smörj en eldfast form. Varva tortilla, ost och kycklingfyllningen i formen. Börja och sluta med tortilla. Strö rikligt med ost över den översta tortillan. Gratinera i 200°C i ca 20 minuter.
Servera med sallad och gärna nachochips och salsa.