Pasta med fläskfilé och dragonsås

Här kommer ett recept från Finna:

Det här behöver du till 4 portioner:
600 g fläskfilé
10 färska champinjoner
smör
salt & peppar
3 dl matlagningsgrädde
2 dl créme fraiche
ca 2 msk torkad dragon

Så här gör du:
Putsa fläskfilén fri från hinnor och skär den i 1 cm tjocka skivor. Skär champinjonerna i klyftor. Bryn fläskfilén i lite smör i cirka 2 minuter på varje sida. Salta och peppra. Lägg i champinjonerna och låt dem fräsa med cirka 1 minut. Slå över grädde och créme fraiche och blanda i dragon. Låt koka ihop i en stund. Servera med nykokt tagliatelle och eventuellt små lättkokta broccolibuketter. Mums!

Om Nouvelle

Nouvelle är... - Kvinna - Född 1973 - Sambo med T - Mamma till E - Boendes i ett parhus - Hundägare - Förälskad i sitt fritidshus
Det här inlägget postades i Recept - Kött. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *