VAB

Så fick jag känna på det här med vabruari. Elsa är väldigt sällan sjuk så vi är typ aldrig hemma och vabbar. Det har verkligen varit jätteskönt för jag blir lite stressad av att inte kunna gå till jobbet. Men nu var det dags! Elsa fick feber igår och den går upp och ner kan man säga. Vi har knappt sovit nåt inatt eftersom Elsa gråtit och jämrat sig för att hon varit så varm. Nu har hon fått äta glass till frukost och jag har fått i henne Alvedon, så nu känns det bättre för den lilla donnan.

Har hunnit Ã¥ka en sväng till hk i Göteborg förra veckan. Det var en pärs av personliga skäl, men även nyttigt. Kryptiskt, jag vet men jag skriver ju öppet…

Idag och imorgon sägs det att jag ska synas på aftonbladet.se. Min bild från förra inlägget ska synas i en annons mellan kl 11-15. Tydligen var den med även förra veckan, men det missade jag. Tror inte den syns om man surfar via telefonen, utan bara via datorn. Den som lever får se, men spännande är det onekligen! Jag hoppas att jag, eller nån annan, lyckas ta en skärmdump.

Imorgon ska jag jobba igen och fortsätta planera 2 event som sker på onsdag. Det ena innebär att ordna middag på kvällen på jobbet då vår VP/GM kommer på besök. Ska bli kul. Vi har alltid så kul på våra tillställningar och just nu är jag lite extra lycklig över att spendera tid med mina jobbarkompisar. Det är en bra tid just nu.

 

Om Nouvelle

Nouvelle är... - Kvinna - Född 1973 - Sambo med T - Mamma till E - Boendes i ett parhus - Hundägare - Förälskad i sitt fritidshus
Det här inlägget postades i Det dagliga livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *