Fredag

image

Sitter här på jobbet och önskar att tiden ska gå… Det har varit hektiskt en tid men så för en stund lugnade det ner sig. Och inte känner jag för att dra igång något på de 40 minuter som är kvar av dagen heller…

Så jag städar mitt skrivbord lite och ser över innehållet i mina pärmar som jag har i bokhyllan. Inte varje dag man har tid med sånt hörrni!

Om 40 minuter vankas fredagsfika. Creme brulee blir det idag. Det ska jag unna mig. Igår unnade jag mig en semla. Så himla dumt när man har trugande föräldrar. ”Men nu har vi ju köpt en åt dig, ät nu!” sa pappa när jag försökte säga att jag inte skulle ha nån. Kan väl iofs inte säga att jag stod på mig heller så felet är inte deras att jag åt en semla… 😉

Det känns på vinterjackan att jag faktiskt gått ner över 6 kilo nu. Den sitter lite lösare! Tråkigt bara att man gör den här resan för si så där hundrade gången, men, men…

Happy Friday!

Det här inlägget postades i Det dagliga livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *