Eftermiddagen och G

Idag blev det ingen pw efter jobb/förskola. Det gjorde inte så mycket att det inte blev av. -12 och blåst är ingen väderlek som jag känner för att dra runt Elsa i. Sen var det ju så att mina föräldrar skulle komma och hälsa på och det kunde vi ju inte tacka nej till! Mormorn följde med och hämtade Elsa på förskolan. Det var uppskattat. Elsa sken upp som en sol samtidigt som hon blev lite blyg. Roligt för mormorn att få se var Elsa befinner sig om dagarna. 🙂

Så det blev bus med mormor och morfar hela eftermiddagen lång. Det händer inte varje dag eftersom vi inte bor i samma stad. På lördag kommer de hit igen!

Ikväll fick jag en liten flashback. Fick på Filmen G på tv. Haha, gud vad man minns den filmen. Kim & Mia… Vilket snygg par jag tyckte de var. Var så avis på hur mysigt de hade det ihop. Ändå var jag inte gammal när den kom. Och så Uggla som bög. Haha! Underbar film!

Det här inlägget postades i Det dagliga livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar till “Eftermiddagen och G”

  1. Sara skriver:

    Hej hej! Vill bara lämna en avtryck här och berätta att jag läser, och att hör och häpna- min blogg är igång igen!

    Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *