Stegräknare #2

Jag blir otroligt peppad av att ha stegräknaren på höften. Vill bara gå mer, mer, mer! (Precis såsom jag vill gå ner, ner, ner! :)) Jag kommer även ha på mig stegräknaren när jag går på pass på gymet. Ska bli intressant att se hur många steg man tar under ett aerobicspass. Någonstans i bakhuvudet trillar 6000 upp, vi får se om det stämmer!

Det här inlägget postades i Det dagliga livet. Bokmärk permalänken.

4 svar till “Stegräknare #2”

 1. skriver:

  < ![CDATA[Ett tips! När du gör annat än promenixar så måste du räkna om stegen. Gör det här: http://www.stegraknare.se/omvandla Det är ju inte samma sak att köra ett aerobicspass på låt säga 60 min o gå 60 min. Du förbränner ju så mkt mer kalorier på det första. Jag kör ju på crosstrainern här hemma mellan varven o har jag på räknaren reggar den kanske 2000 steg på 20 min medans det i själva verket för min del motsvarar ca 4700 steg i förbrända kalorier. Pepp pepp!]]>

 2. skriver:

  < ![CDATA[Hej ! Klart det är ok med länkning, länkar dej med. Att peppa varandra är det bästa man kan göra tror jag. Jag älskar min räknare med ! Har den på hela dagen.. vadå skadad ? Ha... // Kramen och kämpa på...]]>

 3. skriver:

  < ![CDATA[Hejsan,svejsan! Vad kul att du hittade till min sida! Jag länkar till dig oxå. Jag lever ihop med min stegräknare oxå, snacka om att man blir fixerad vid den. Men samtidigt är det ju kanonbra för man sporras ju verkligen till att gå. Och helst ska man ju klara 10 000-gränsen varje dag. Kikar snart in här igen... Nu kör vi så det ryker!]]>

 4. skriver:

  < ![CDATA[hejsan! Självklar får du länka mig,jag gör detsamma. Jag älskar min stegräknare jag oxå,men nu de här dagarna har det inte blivit över 10.000 strecket.(förkyld) Kikar tebax snart igen.]]>

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *