Frukost: Havregrynsgröt med lättmjölk. 1 äpple
Förmiddag: 1 smörgås (½ källarfranska) med Becel och rökt skinka. Kaffe med mjölk
Lunch: Räk- och pastasallad med lite dressing (åt ej upp all pasta). 33 cl vatten.
Eftermiddag: Kaffe med mjölk
Middag: Var pÃ¥ fest hos vänner där det blev bÃ¥de förrätt (smÃ¥ smörgÃ¥sar med en massa gott pÃ¥), middag (grillad kyckling, grillad fläskfilé, färskpotatis i ugn, kall sÃ¥s och sallad) och efterrätt (hemmagjord glass med färsk frukt). Vi drack alkohol och sen blev det även godis och snacks framÃ¥t kvällen… Ibland mÃ¥ste man unna sig! Ã…t dock inte alls sÃ¥ mycket godis som jag normalt sett skulle ha gjort.
Dagens mat
Det här inlägget postades i Det dagliga livet. Bokmärk permalänken.