Utsövd

Å så underbart att vakna utsövd! Det gjorde jag inte igår! Kom i säng vid midnatt i måndagskväll (var ju på tjejträff) och hade skitsvårt att sova. Sov jättedåligt och vaknade hur många gånger som helst. När klockan var 03 undrade jag var jag skulle ta vägen?? Kändes som att jag inte sovit nåt. Bestämde mig för att gå upp och slå på TV:n för är det någonstans jag brukar somna så är det ju framför TV:n. Mycket riktigt! Jag hade inte hunnit kolla lång stund förrän mina blå slog igen… Vaknade vid 6 av att T ropade mitt namn med lite förvånad röst. Ja sängen bredvid honom var ju tom… Kände mig helt avslagen hela dagen igår. Men idag – idag är jag utvilad!

Ikväll blir det gymet och sen ska jag ha en kväll alldeles för mig själv. T ska på krogen med jobbet för att tacka av en arbetskamrat som slutar och jag – jag ska bara en lugn och skön kväll. Jag tycker det är skönt att vara själv ibland. Inte för ofta, men ibland. Ingen aning om vad jag ska göra men kanske ett bad, tända ljus och lite schysst musik? Sen är det ju Grey´s ikväll också. Får man inte missa!

Jag är lite orolig för melodifestivalen på lördag. Jag har ännu inte fått biljetterna i min hand och får jag dem inte med posten idag måste jag nog ringa upp och höra var de har tagit vägen? Lite oroväckande är det för nu har jag ju ställt in mig på att vi ska få gå dit! Men man kan ju inte lova bort biljetter och sen inte hålla löften? Jaja, den som lever får se.

Nu är det dags att börja jobba för brödfödan.

Om Nouvelle

Nouvelle är... - Kvinna - Född 1973 - Sambo med T - Mamma till E - Boendes i ett parhus - Hundägare - Förälskad i sitt fritidshus
Det här inlägget postades i Det dagliga livet. Bokmärk permalänken.

4 svar till “Utsövd”

 1. Elenore skriver:

  Va’ härligt det låter att känna sig utsövd. Det kommer jag nog aldrig mer göra en vardag för vi börjar 7 på mornarna!! Alldeles för tidigt för en kvällsmänniska som mig… 😉

 2. Åsa skriver:

  Jobbigt att inte kunna sova…jag vet också hur det är…men TV:n är ett bra knep!! bara att man inte sover lia bra på soffan som i sängen

  Ha en fortsatt bra dag, ja just det…det är greys ikväll…jippie /Åsa

 3. Anna Drott skriver:

  Åhå, vad roligt att få gå på melodifestivalen! Själv har jag en pressbiljett, men kommer inte gå på lördagen. Jag ser till att kika in genrepet på fredagen.
  MEN om jag ska vara ärlig så är jag liiiite trött på spektaklet redan. Gjorde intervju med Eskobar idag – grymt sköna killar!

 4. Susanne skriver:

  Ja TV:n är ett suveränt sömnpiller. 🙂
  Vad skoj att gå på melodifestivalen. Hoppas du får biljetterna i tid.
  Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *