Nya soffor!

Puh! Det var ganska jobbigt att köpa soffa kan jag lova. Men vad gör det?? Lite slit och släp accepterar jag, bara jag får en soffa! 😉

Åkte lite tidigare från jobbet igår. Tog en sväng till IKEA och kollade in deras fåtöljer. Hade nämligen fått veta att det inte fanns någon fåtölj till soffgruppen vi tänkte köpa (3+2). Och en fåtölj vill jag ha! Annars blir det så tomt. Funderade på att köpa en helt udda fåtölj men hittade just ingen på IKEA. Var dösugen på att köpa en ”liggfåtölj” vid namn Siesta på Mio, men det fick jag inte för Torgny! 😉 Den kan man nämligen bara ligga i och det blir ju lite dumt när man har gäster och man måste ligga ner och dricka kaffe. Men som TV-fåtölj – helt underbar!!

Efter IKEA åkte jag till Mio och tittade på soffgruppen igen. Vill ha, vill ha, vill ha bara ekade det i mitt huvud!! Gick runt och tittade på fåtöljer/fotpallar till soffan och kom fram till att det är en sitt/fotpall vi ska ha! Tyvärr var det beställningsvara så jag kunde inte få med mig en hem. Men soffgruppen kunde jag ta hem!!!

Torgny åkte och hämtade ett släp och sedan baxade vi in sofforna och for hem. Väl hemma skruvade vi först ner den gamla soffan och gjorde plats för den nya. Sen var det dags att bära in de otroligt tunga sofforna. Jag trodde jag skulle dö!! Så himla tunga de var! Och när man inte får något bra grepp och bara glider då kan man liksom inte ta i. Efter en stund kändes armarna som spagetti… Men vi fick in sofforna till slut och sen blev det montering! Och nu är de på plats! Är supernöjd!!

Den gamla hörnsoffan tog jag med mig till jobbet imorse, så nu har vi en mysig fikahörna där! Alla blev superglada och vi fikade extra länge idag, djupt nedsjunka i soffan! 😉

Har världens träningsvärk idag och lite ont i ryggen. Det tar på krafterna att kånka på soffor! Men jag ska inte klaga – jag har ju en ny soffgrupp!!

På lunchen var jag på Viktväktarna för vägning + lektion. Gick bra!! (Viktiga sidan uppdaterad).

Efter jobbet åkte jag hem och fortsatte pyssla och städa lite. Ska ha tjejträff hemma hos mig imorgon och då vill man ju ha fint! Dessutom är det första gången tjejerna kommer hem till mig så det lär ju husesyn!

Har precis planerat morgondagens middag och dessert. Det blir Kycklinggryta Bonjour (enkelt, jag vet – men lite bekvämlighet har man väl rätt till?!). Till efterrätt blir det en chokladkaka gjord på kesella. Hittade receptet på VV idag och det måste man ju prova! Till chokladkakan ska man servera vaniljkesella och gillar man inte det kan man ju ta vaniljglass. Blir spännande!Nähä, nu måste jag ligga lite i min nya soffa och kolla på TV!

Om Nouvelle

Nouvelle är... - Kvinna - Född 1973 - Sambo med T - Mamma till E - Boendes i ett parhus - Hundägare - Förälskad i sitt fritidshus
Det här inlägget postades i Det dagliga livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar till “Nya soffor!”

  1. […] Nya soffor! | NouvellePuh! Det var ganska jobbigt att köpa soffa kan jag lova. Men vad gör det?? Lite slit och släp accepterar jag, bara jag får en soffa! Åkte lite tidigare från …GÅ TIL HEMSIDAN! […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *