Hoho arbetslusten?

Hur råder man bot på noll arbetslust? Jag är inne i en svacka, helt klart. Känns inte som jag gör nåt vettigt om dagarna. Jag bara låter dagarna gå och inväntar helg. Det är lite turbulent på jobbet, det kan ha med det att göra. Luften har liksom gått ur mig pga neddragningar och vi ska spara pengar. Allt ”roligt” är inställt. Konferensen som jag planerat och jobbat med hela hösten fick vi ställa in. Företagsfesten är också inställd. Så här går vi och tragglar… Tur man inte är född i farstun. Jag ordnade en egen jobbfest förra veckan som var mycket lyckad. Vi betalade mat och dryck själva. No big deal. Men det är ju alltid trevligt att bli bjuden och få en liten uppskattning för allt jobb man lägger ner. Det behöver inte kosta så mycket, ändå är det det första de skär ner på. Tråkigt.

Igår var jag iallafall på tjejträff och fick umgås med mina härliga barndomsväninnor. Dricka vin en måndag är aldrig fel… Och prata och skratta. Jag skrattade så tårarna rann! Fy sjutton vad det är härligt att göra det!

Om Nouvelle

Nouvelle är... - Kvinna - Född 1973 - Sambo med T - Mamma till E - Boendes i ett parhus - Hundägare - Förälskad i sitt fritidshus
Det här inlägget postades i Det dagliga livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar till “Hoho arbetslusten?”

  1. Cissi skriver:

    Arbetslusten går upp och ner. Jag tycker ni har haft mycket roligt hos er. Här får vi varken julbord eller julklapp. Nada. Åh just idag är min arbetslust också som bortblåst.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *